Seksverhaal – Toekijken terwijl mijn vrouw met andere mannen neukt

Seksverhaal

seksverhaalMijn vrouw en ik hebben een goed seksleven en een paar maanden geleden besloot ik mijn seksuele fantasieën met haar te delen. Één van die fantasieën was de wens dat ik graag toe wilde kijken terwijl zij geneukt werd door een andere man of mannen. Mijn vrouw moest daar heel even over nadenken, maar stemde ermee in en fluisterde in mijn oor dat het haar ook wel geil leek. We besloten dus een advertentie te zetten op de erotische advertentie website Xzena.nl. In de advertentie vroegen we of er mannen waren die mijn vrouw wilden neuken terwijl ik toe zou kijken. Dat hebben we geweten. Tientallen reacties kregen we. Vele reacties stroomden dezelfde avond nog onze mailbox in. We besloten om op enkele die ons aanspraken te reageren.

Er was iemand bij die uit Zwolle kwam en dat leek ons wel wat. Wij komen ook uit Zwolle en misschien wilde deze man wel vaker mijn vrouw neuken en als de klik er zou zijn, dan hadden we er gelijk een vriend bij. We besloten te reageren en na enkele mailtjes heen en weer gestuurd te hebben spraken we af dat hij de volgende avond om 20:00 bij ons zou zijn. Die avond was ik best zenuwachtig en opeens twijfelde ik. Maar nu moesten we doorzetten ook. Ik wilde dit tenslotte zelf. Om 20:00 ging de deurbel en er stond een vriendelijke glimlachende man voor de deur. “Hoi, ik ben Bram”, zei hij toen ik de deur openmaakte. “Ik kom je vrouw neuken”, zei hij gelijk daarna en hij moest er zelf om lachen. Ik lachte mee en het ijs was gelijk gebroken. Bram kwam binnen en liep samen met mij de woonkamer in waar mijn vrouw op de bak zat. Hij gaf haar een hand en een kus op haar wang. “Ik ben waarschijnlijk net zo zenuwachtig als jullie”, zei Bram en ging toen op de bank zitten. Ik liep naar de koelkast om een biertje voor ons allemaal te pakken.

Eenmaal terug gekomen in de woonkamer zette ik de biertjes op tafel en ging in mijn luie stoel zitten terwijl mijn vrouw en Bram op de bank zaten. Marieke, zo heet mijn vrouw, nam een slok van haar bier en toonde opeens initiatief. Ze legde haar hand op het been van Bram en keek hem aan. Langzaam ging haar hand steeds een stukje verder naar boven en hun gezichten kwamen steeds dichter bij elkaar. Ze begonnen te zoenen en de hand van mijn vrouw zat inmiddels bij het kruis van Bram. Ze tongzoenden elkaar en mijn vrouw begon over zijn kruis te aaien. Ik kon vanuit mijn stoel zien dat Bram opgewonden begon te raken, want er kwam een flinke bult in zijn broek. Terwijl ze aan het zoenen waren maakte mijn vrouw behendig zijn broek los. Een ferme stijve paal floepte uit zijn jeans en terwijl hun tongen in een gevecht verwikkeld waren, streelde mijn vrouw zijn stijve pik. Hij trok zijn broek uit zodat mijn vrouw vrij spel had en die begon gelijk zijn ballen en pik nog fanatieker te strelen. Zijn paal stond nu recht overeind.

Opeens ging mijn vrouw staan en begon zich ook uit te kleden. Nu kreeg ik ook een stijve en een paar tellen later stond ze volledig naakt in de kamer. “ik wil dit wel doen, maar alleen als ik de ‘leiding’ mag hebben” , zei Marieke toen. Bram knikte. Ik knikte en gelijk duwde mijn vrouw het hoofd van Bram tegen haar kut aan. “Lik mijn neukgrot”, zei ze tegen Bram. Ik zag hoe de tong van Bram over de klit van mijn vrouw gleed en ik werd er geil van. Hij begon mijn vrouw te beffen alsof het een lieve lust was en ik keek toe. Ik keek toe hoe een andere man de kut van mijn vrouw likte.

Mijn vrouw ging nu op haar knieën zitten en pakt zijn lul in haar handen. Haar natte lippen sloten zich nu om zijn stijve pik heen en ze begon hem te pijpen. Haar tong gleed over zijn eikel en ze zoog op zijn pik alsof het de lekkerste pik ter wereld was. Ondertussen vingerde ze haar eigen kut en ik kon alles goed zien. Ik haalde nu mijn eigen lul uit mijn broek, want ik was ontzettend geil geworden ondertussen. Terwijl ik me langzaam begon af te trekken, was zij Bram aan het pijpen. We waren op dat moment 20 jaar getrouwd, maar ik had nog nooit zo’n geil moment beleeft als deze avond. Haar hoofd bewoog op en neer en Bram genoot van de lippen van mijn vrouw. Hij kreunde, mijn vrouw kreunde en ik genoot. Mijn vrouw zou eindelijk geneukt worden voor mijn ogen door een andere man.

Seksverhaal

Ze stopte met pijpen en zei tegen Bram dat hij op de bank moest gaan liggen. Dat deed hij gelijk en zijn pik stond recht overeind. Mijn vrouw sloeg een been over hem heen en liet zich langzaam zakken. Zijn harde lul gleed soepel in haar natte kut. Langzaam begonnen ze te neuken en ik genoot er van. Ik vond het heerlijk om te zien hoe een andere man mijn vrouw neukte. Hij begon harder en harder te stoten. Ik hoorde mijn vrouw steeds luider kreunen en terwijl zij bovenop hem zat en die lul op en neer ging in haar natte kut, begon ze zichzelf te vingeren. Haar vingertoppen vlogen over haar klit. Ze kreunde harder en harder en terwijl de pik van Bram nog steeds op en neer in haar kut schoof, kwam ze luid kreunend klaar. Ondertussen keek ik nog steeds toe en trok me langzaam af. Mijn vrouw ging nu weer voor hem op haar knieën zitten en begon Bram weer te pijpen. Ze likte haar eigen kutvocht van zijn harde paal en likte zijn ballen ook af en toe.Terwijl de eikel van Bram in haar mond zat, begon ze hem af te trekken. Steeds ee stukje harder en Bram zijn gekreun werd steeds luider. Toen stopte ze even en zei tegen Bram dat hij zijn benen omhoog moest doen. Hij deed gelijk wat ze vroeg en haar mond daalde af naar zijn kontgaatje. Ze begon Bram te rimmen en ik verbaasde me. Ze had mij in al die jaren huwelijk nog nooit een rimjob gegeven. Ik werd er ontzettend geil van en het beeld van mijn vrouw die de reet van Bram aan het likken was, liet me heftig klaarkomen. Mijn sperma vloog de lucht in en ik kreunde..

Ondertussen begon mijn vrouw Bram weer te pijpen, likte zijn ballen en af en toe daalde ze af naar zijn kont. Ze speelde nu ook af en toe weer met haar eigen kutje terwijl ze hem aan het pijpen was. Bram begon nu ook weer luider en sneller te kreunen. “Ik ga zo komen”, zei Bram en hij had het nog niet gezegd of zijn warme zaad spoot in het gezicht en de mond van mijn vrouw. Dat zag er zo geil uit. Mijn vrouw liep nu rustig de kamer uit om even haar gezicht schoon te maken en Bram en ik gaven elkaar een knipoog. Deze avond was precies zoals ik me had voorgesteld. Geil.

Ik hoop dat jullie van mijn seksverhaal hebben genoten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>