Seksverhaal – Mijn vrouw neukt mannen op parkeerplaatsen

seksverhaalMijn vrouw en ik hebben sinds kort onze nieuwe fetish ontdekt en dit is ons seksverhaal. Ik kijk namelijk toe hoe zij zich laat neuken op parkeerplaatsen in onze woonplaats. Beiden vinden we dat ontzettend geil en dit hebben we nu al zeven keer gedaan. De ene keer heeft ze seks in de bosjes en de andere keer neuken mannen haar in onze bestelbus. We hebben die bestelbus eigenlijk alleen maar voor die reden aangeschaft. We vinden mannen door advertenties te plaatsen op websites zoals de erotiek rubriek op Speurders.nl. Daar komen altijd veel reacties op en dan nodigen we een aantal mannen uit die hun zak mogen legen. Ze mogen niet in haar kut klaarkomen, maar wel over haar tieten en gezicht. De meeste mannen die mijn vrouw neuken vinden dat ontzettend geil. En ik vind het heel erg geil als ik mag toekijken hoe ze hun warme zaad op haar spuiten.

Afgelopen zaterdag was het weer zover. We hadden twee mannen uitgenodigd die om 20:00 uur op de parkeerplaats van het park zouden zijn. Laat ik de mannen Mark en John noemen. Uiteraard schrijf ik hun echte namen hier niet op in verband met hun privacy. Omdat het al wat kouder is in ons kikkerlandje besloten we dat ze haar in de bestelbus mochten neuken terwijl we de kachel lekker lieten branden. We parkeerden de bus en de heren stonden al te wachten. Mark liep als eerst op de bestelbus af en nadat we even kort kennis hadden gemaakt, haalde mijn vrouw zijn lul uit zijn broek en begon zijn penis te likken. Ze likte zijn ballen en haar tong ging via de schacht van zijn lul omhoog naar zijn eikel. Toen nam ze zijn inmiddels hard geworden pik in haar mond en gaf Mark de blowjob van zijn leven. Hij begon gelijk lekker te kreunen en ik keek toe terwijl ik zachtjes over mijn eigen lul streelde. Ik werd er geil van als ik mijn vrouw bezig zag met andere mannen. Mark vroeg nu of hij mijn vrouw mocht beffen en Linda, zo heet mijn vrouw, trok haar kleren uit en spreidde haar benen voor Mark. Hij begon haar kut te likken en en vloog met zijn tong over haar klitje. Mijn vrouw begon nu ook te kreunen en dat was buiten de bestelbus te horen. In de bestelbus zaten kleine ramen waar we gordijntjes voor hadden gehangen. Die schoof ik nu open zodat de mannen die buiten stonden ook konden kijken hoe Mark de kut van Linda aan het likken was.

Ik keek even uit het raampje en zag dat John zijn lul al uit zijn broek had gehaald en nu zachtjes buiten de bus zichzelf stond af te trekken. Ik besloot dat hij de volgende was die mijn vrouw wat seksueel genot mocht schenken. Opeens viel het me op dat mijn vrouw harder begon te kreunen en toen zei ze; “ik kom zo” en Mark begon haar nog harder te likken. Schokkend en luid kreunend kwam mijn vrouw klaar. Mark kroop over haar heen en stak zijn harde pik langzaam in de kut van mijn vrouw en begon haar te neuken. Hij begon te stoten. Steeds een beetje harder en omdat hij natuurlijk de hele dag al had verlangt naar dit moment duurde het niet lang voordat ook Mark het gevoel kreeg dat hij klaar ging komen. Hij haalde zijn harde paal uit mijn vrouw en begon er aan te trekken. Even later spoot hij zijn zaad op de tieten van mijn vrouw en ging even zitten om na te hijgen. “Wat ben jij een geil wijf”, zei hij nog tegen mijn vrouw. Mark ging een beetje overeind staan om zijn broek aan te doen, maar toen nam mijn vrouw zijn lul in haar mond en zoog de laatste druppels sperma uit zijn lul. Even later stond Mark voldaan weer buiten. Mijn vrouw maakte even gauw haar tieten schoon met de natte handdoek die we mee hadden genomen.

seksverhaal

Ik wees naar John en die stapte de bus in. Mijn vrouw lag naakt op het matras achterin de bestelbus en John had al een flinke harde paal die recht vooruit wees. Hij ging op zijn knieën bij het hoofd van mijn vrouw zitten die gretig zijn lul in haar mond nam. Terwijl ze hem aan het pijpen was, begon John met de klit van mijn vrouw te spelen. Even later vlogen de seksgeluiden weer over de parkeerplaats. Ik had mijn broek inmiddels op mijn enkels hangen en trok me nog steeds langzaam af terwijl ik keek hoe John met de kut van mijn vrouw Linda speelde. Hij stak nu twee vingers in haar kut terwijl zij nog op zijn lul lag te sabbelen. Zijn vingers gingen soepel op en neer in haar geschoren en natte kut. Ik zag dat Linda genoot van de seks en als zij genoot dan ik ook. John haalde nu zijn harde pik uit haar mond en vroeg haar of ze op haar knieën wilde gaan zitten. Hij wilde haar op zijn hondjes neuken en stak zijn pik achterlangs in haar kut. Zijn beide handen lagen op haar lekkere kont en hij bewoon zachtjes met zijn lul op en neer in haar kut. Hij was haar lekker aan het neuken en Linda leunde nu op één arm en met de hand van haar andere arm wreef ze over haar eigen klit. Beiden kreunden en hijgden ze alsof het een lieve lust was. De bus vulde zich met de geur van seks en nadat John haar een tijdje geneukt had, haalde hij zijn lul uit haar kut en vroeg of hij in haar gezicht mocht klaarkomen. Linda nam nog even zijn lul in haar mond en pijpte hem nog even terwijl ze nog steeds haar eigen kut aan het vingeren was. John ging bijna klaarkomen en haalde zijn lul uit haar mond en trok aan zijn pik. Beiden kreunen steeds sneller en toen hoorde ik Linda zeggen; “Ik kom zo ook klaar”. Toen gebeurde het. Ze kwamen tegelijk klaar en mijn vrouw lag te schokken terwijl ze zijn warme zaad in haar gezicht en over haar tieten kreeg. John liet zich op het matras vallen en moest even bijkomen. “Ik heb nog nooit zulke geile en spannende seks gehad”, zei hij toen. Mijn vrouw veegde haar lichaam schoon met de natte handdoek en hijgde ook nog na. Ze gaf John een kus op zijn lippen.

Mark en John liepen daarna terug naar hun auto’s en ik bleef achter met Linda. Linda kwam nu op haar knieën naar me toe gekropen en nam mijn lul in haar mond. Ze begon met heerlijk te pijpen en vroeg of ik op het matras wilde gaan liggen. Wat ik natuurlijk snel deed. Linda ging nu tussen mijn benen zitten en vroeg of ik ook genoten had. Dat bevestigde ik en toen zei ze dat ze me nu echt zou laten genieten. Ze tilde mijn benen omhoog en begon mijn kontgat te rimmen en mijn ballen te likken terwijl haar hand zich om mijn pik sloot. Ze gaf me een rimjob terwijl ze me zachtjes aan het aftrekken was. Ik genoot er met volle teugen van. Dat ging zo een tijdje door en toen nam ze mijn lul weer in haar mond. Omdat ik al onzettend geil was geworden door toe te kijken hoe Mark en John mijn vrouw geneukt hadden duurde het niet lang of ik kreeg ook het gevoel dat ik klaar ging komen. Mijn warme zaad spoot even later in haar mond en ze zoog en likte elke druppel sperma op. Daarna ging ze bij me liggen en genoten we nog even na. Even later reden we naar huis en voelden we ons intens tevreden over het verloop van deze avond. Thuis hadden we nog een keer seks, maar misschien schrijf ik daarover wel een ander seksverhaal.

seks op de parkeerplaats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>