Seksverhaal – Ik laat me graag anaal neuken

anaal neukenIk ben een jonge vrouw van 29 jaar oud en dol op anale seks. Dit seksverhaal gaat over de eerste keer dat ik me anaal liet neuken door een klant. Ik sta namelijk ingeschreven op de website Bookahooker.nl en ontvang mannen thuis voor seks. In mijn profiel staat duidelijk vermeld dat ik gek ben op anale seks, dus heel veel van de mannen die bij mij langskomen mogen hem thuis niet in de kont van hun vrouw stoppen. Bij mij kan dat wel tegen betaling van een kleine vergoeding. Toch had ik nog nooit een lul in mijn kont gehad voor ik me inschreef op Book A Hooker. Sterker nog. Ik had daarvoor nog maar één vriendje gehad die echt saai in bed was en toen mijn relatie uit ging besloot ik om de hoer te gaan spelen. Seks hebben en betaald krijgen leek mij de ideale baan. En dat is het ook.

Ik had al een stuk of dertien klanten gehad toen Marcel een afspraak met mij maakte. Tijdens ons eerste telefoongesprek vroeg ik hem of hij nog speciale wensen had. Ja, zei hij. Ik zou graag een keer een vrouw anaal neuken. Ik slikte even, want toen stond nog in mijn profiel dat ik niet aan anaal deed. Dus dat zei ik hem dan ook. Ach, zei hij toen. Ik kom gewoon langs en we zien wel waar het schip strandt. Even voor 20:00 ging mijn deurbel en daar stond Marcel. Ik liet hem binnen en schonk een wijntje voor ons beiden in. We gingen naast elkaar zitten en ik zei tegen hem; “Ik heb even nagedacht over je vraag, maar wil anale seks wel een keer proberen als je maar voorzichtig doet”. Hij stelde me gelijk gerust en zei dat als het niet zou gaan of pijn zou doen, hij gelijk zou stoppen. Ondertussen streelde hij met zijn hand over mijn bovenbeen en keek me aan met zijn heldere blauwe ogen. Ik voelde dat ik al nat begon te worden. Ik geniet namelijk echt van het contact en de seks met mijn klanten.

Ik boog een beetje naar voren en streelde nu met mijn hand over de bobbel in Marcel zijn broek. Langzaam ging mijn hand op en neer over zijn kruis en ik voelde hoe zijn lul begon te groeien. Ik maakte zijn gulp en knoop los en hij trok zijn broek een stukje naar beneden. Zijn harde paal drukte nu bijna door de stof van zijn boxershort heen en ook die deed ik naar beneden. Ik leunde nog meer naar voren en kuste zijn eikel en likte even om zijn lul met mijn natte tong. Marcel kon niet voorkomen dat hij een zachte kreun slaakte. Mijn mond liet ik steeds verder over zijn paal zakken en streelde ondertussen met mijn hand zijn balzak. Hij begon steeds harder te kreunen en ik genoot daarvan. Ik vond het heerlijk om Marcel te pijpen. Hij was lekker schoon en zijn lul smaakte gewoon naar meer. Ik spuugde op zijn eikel. Trok hem af en zoog op zijn lul alsof ik voor het eerst een lolly proefde. Ondertussen zat ik op mijn knieën op de bank terwijl Marcel lekker onderuit gezakt op de bank zat. Ik voelde hoe hij met zijn vingers tussen mijn schaamlippen door streelde en af en toe gleden zijn vingertoppen over mijn klit. Ik werd daar zo nat van.

Marcel begon me lekker te vingeren en ik speelde nog steeds met zijn stijve penis. Zijn eikel glom van mijn speeksel en ik had hem wel de hele avond willen pijpen als het aan mij lag. Ik voelde hoe twee van zijn vingers mijn kutje in gleden en hij bewoog ze langzaam op en neer in mijn natte kut. Hij ging opeens op zijn rug liggen tussen mijn benen. We lagen nu in een standje 69 positie en hij begon mijn vagina heerlijk te likken. Zijn tong vloog over mijn klit en tegelijkertijd pijpte ik hem. Opeens voelde ik hoe hij met een natte vinger over mijn kontgaatje streelde. Dat voelde eigenlijk best wel lekker en ik begon een beetje met mijn kontje te draaien om duidelijk te maken dat hij wel door mocht gaan. Ik voelde hoe zijn tong nu over mijn schaamlippen gleed en opeens richting mijn kontje ging. Zachtjes begon hij me te rimmen en ik werd er ontzetten nat en geil van. Dit had nog nooit iemand bij me gedaan en ik vond het verschrikkelijk lekker. Marcel streelde tussendoor met zijn pink af en toe mijn kontgaatje en ik voelde hoe hij af en toe een beetje drukte. Toen hij voor de vijfde keer een beetje drukte, bewoog ik mijn kont een stukje naar achteren. Zijn pink gleed vrij soepel een stukje naar binnen.

Marcel vroeg nu of ik op mijn knieën voor hem wilde gaan zitten en dat deed ik dan ook. Mijn armen leunden op de armleuningen van het bankstel en Marcel kwam achter me zitten. Hij begon me nog even te rimmen en stak toen zijn pink weer een stukje in mijn kont. Opeens voelde ik zijn harde lul tegen mijn kutje drukken en hij begon me te neuken op zijn hondjes terwijl zijn pink nog in mijn reet zat. Jezus, wat was dit geil. Marcel haalde zijn pink uit mijn reet, spuugde een klodder speeksel op mijn kontgaatje en drukte nu zijn middelvinger naar binnen. Het deed een klein beetje pijn, maar het genot wat ik op dat moment voelde maakte dat weer goed. Hij neukte me nu steeds sneller en ook zijn vinger ging steeds sneller op en neer in mijn reet. Ik kreunde steeds harder. Opeens stopte het neuken en zijn vinger gleed uit mijn kontje. Nu drukte hij zijn eikel tegen mijn reet en duwde langzaam zijn harde paal naar binnen. “Ik ga je keihard anaal neuken”, zei Marcel op dat moment en hij trok even aan mijn haar. Gelijk daarna zei hij; “ik wil dat je zelf met je klitje en kutje speelt” en ik deed wat hij zei. Mijn vingers vlogen over mijn klit en ik was zo ontzettend geil geworden dat ik het wel uitschreeuwen kon. “NEUK ME IN MIJN REET”, wilde ik schreeuwen. Marcel begon steeds harder en dieper te stoten terwijl ik mijn klit streelde en mezelf vingerde. Ik had het gevoel dat ik klaar ging komen en dat had ik nog nooit bij een klant gehad. Ik kreunde, hijgde en schreeuwde het af en toe uit van geiligheid. Ja, ik ging klaarkomen. Mijn lichaam begon te schokken waardoor ik die lul in mijn reet nog beter voelde. Blijkbaar had dat schokken en de geluiden die ik maakte ook effect op Marcel, want ook die zei; “ik kom, oh, ik ga klaarkomen”. Terwijl ik genoot van mijn orgasme voelde ik hoe het warme zaad in mijn reet spoot. Ik liet me langzaam op mijn buik zakken terwijl de lul van Marcel nog in mijn reet zat. We lagen nu boven op elkaar en genoten nog even na.

Even later hadden we beide onze kleren weer aan en dronken samen nog een glas wijn. Vanaf dat moment wist ik het zeker. Ik zou me nog vaak door klanten in mijn reet laten neuken tegen betaling. Marcel is sinds die dag één van mijn beste klanten en komt bijna elke week een keer langs. Wil jij ook een keer aan anale seks doen? Neem dan eens een kijkje op Book A Hooker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>