Seksverhaal – Ik had een anonieme seksdate

seksverhaalEen tijdje geleden had ik een datingprofiel aangemaakt op de website SelfieSeks.nl. Een dating website waar je een selfie kunt plaatsen en kunt flirten met andere mensen die ook een datingprofiel hebben. In dit seksverhaal vertel ik over mijn eerste seksdate. De eerste dag kreeg ik nog niet veel reacties, maar toen ik op dag twee mijn mailbox opende, zag ik dat ik bericht had van iemand die zich “De Flirter” noemde op de website. In zijn vrij korte mailtje vertelde hij dat hij niet zijn echte naam op wilde geven, want hij was getrouwd. De rest van de mail was vrij spontaan en ik moest zelfs een beetje lachen om een paar grapjes die hij maakte in het mailtje. Ik besloot om te reageren en toen ik op de beantwoord knop had geklikt, werd ik een klein beetje zenuwachtig. Waar was ik mee bezig? Wilde ik echt afspreken met een voor mij totaal vreemde kerel? Ja, besloot ik. Ik wilde gewoon seks en had geen zin om een avond in een kroeg rond te hangen in de hoop dat ik misschien iemand zou treffen die leuk genoeg was om te neuken. Dus ik mailde De Flirter terug en zei dat ik wel af wilde spreken. Toen ik op verzenden had geklikt voelde ik een kriebel in mijn buik. Wat was dit spannend.

We spraken nog voor diezelfde avond af en hij zou me om 19:00 op komen halen en dan gingen we eerst even uit eten. Ik kon de hele dag aan niks anders meer denken en om eerlijk te zijn hoefde dat uit eten voor mij niet zo. Ik werd met de minuut geiler en geiler. Waarom wist ik zelf niet, want ik had de man waarmee ik een date had nog nooit gezien. Om vijf voor zeven was het dan zover. Ik zag hoe een zwarte BMW voor mijn huis parkeerde en met knikkende knieën liep ik door de voordeur naar buiten. Ik deed de deur van de auto open en stapte in. “Hoi, ik ben Erik”, zei de man die nu naast me zat. Erik had blijkbaar besloten dat hij niet langer anoniem hoefde te blijven en ik vond het wel fijner om zijn naam te weten. Want dan wist ik tenminste welke naam ik uit moest schreeuwen als ik straks sinds lange tijd weer eens geneukt werd, dacht ik nog.

Het was al een beetje schemerig op deze avond en ik zei tegen Erik dat we ook gezellig in mijn woning wat konden gaan drinken en als hij echt honger had, dan konden we wel iets bestellen. Eigenlijk wilde ik gewoon zo snel mogelijk seks, maar ik wilde niet te wanhopig over komen. Erik scheen de hint wel te begrijpen, want hij gaf me een knipoog en parkeerde de auto. Ik maakte nog een grapje over de korte reistijd en we stapten uit en liep naar de voordeur. Eenmaal binnen gekomen, pakte ik Erik even vast en gaf hem een kus op zijn mond. Ik kon het niet laten want ik was nu al zo geil als boter. Erik beantwoorde mij kus en al snel liepen we vol passie te tongzoenen.

We kwamen aan bij het bankstel en al zoenend lieten we onszelf op de bank ploffen. Ik pakte zijn hoofd vast en mijn tong draaide rondjes in zijn mond. Ik voelde hoe zijn handen zich een weg baanden onder mijn shirtje en hij begon mijn borsten te strelen, masseren en kneep me heel even in mijn tepel terwijl hij me aan keek. Ik kon een kreun niet onderdrukken en trok mijn shirtje snel uit. De lippen van Erik sloten zich om mijn tepel en hij like en zoog heel even zodat mijn tepel recht vooruit stak. Ik werd steeds geiler. Ik voelde me een slet en wilde me vanavond voor het eerst in mijn leven ook een keer echt gedragen als een slet. Ik duwde hem zachtjes achterover en maakte zijn broek los. Hij trok hem een stukje naar beneden en ik zag dat hij ook opgewonden was. Zijn harde paal stond fier overeind en ik streelde even met mijn vingertoppen van onder naar boven over zijn lul. Ik boog een stukje naar voren en sloot mijn lippen om zijn stijve lul en begon hem zachtjes te pijpen. Met mijn tong draaide ik langzaam rondjes om zijn eikel terwijl mijn mond op en neer bewoog. Ik hoorde hem kreunen van opwinding.

Ik begon steeds sneller te pijpen, likte zijn ballen tussendoor en proefde zijn voorvocht. Jezus, wat was ik geil nu. Hij begon met mijn kutje te spelen. Ik voelde hoe zijn vingers tussen mijn schaamlippen doorgleden en af en toe mijn gezwollen klitje raakte. Ik kreunde van genot. Ik had seks met een wildvreemde kerel die ik alleen een mailtje gestuurd had. Erik zei dat ik rechtop op de bank moest gaan zitten en hij deed mijn benen een stukje uit elkaar. Zijn hoofd belande nu tussen mijn benen en hij begon me te beffen. Hij likte mijn kutje precies goed en zijn tong speelde met mijn klit. Ik begon nog harder te hijgen en te kreunen. Mijn kutje was nu kletsnat en terwijl hij mijn kut bleef likken, voelde ik hoe hij langzaam met een vinger in mijn kutje gleed en zachtjes op en neer ging. Steeds een stukje sneller. Er kwam een tweede vinger bij en hij likte en vingerde me nu in een aardig tempo. Ik hield het niet meer en kwam luid kreunend en schokkend klaar. Het kutvocht droop uit mijn neukgrotje.

Aan de glimlach op het gezicht van Erik kon ik zien dat hij blij was dat ik klaargekomen was en ik ging op mijn knieën zitten. Nu wilde ik zijn harde paal in me voelen ook. Erik kwam achter me zitten en zette zijn eikel tegen mijn natte kutje. Soepel gleed hij naar binnen en hij begon zachtjes te stoten. Ik werd weer bloedgeil van het idee dat een wildvreemde vent me gewoon aan het neuken was in mijn eigen woonkamer. Erik begon steeds een beetje harder te stoten en trok ondertussen zachtjes aan mijn haar en kneep in mijn tieten. Hij begon zwaarder te hijgen en zei dat hij zo ging klaarkomen. “Spuit me vol”, schreeuwde ik uit en twee seconden later voelde ik zijn zaad met golvende bewegingen in mijn kut stromen. Erik bleef nog even zitten met zijn lul in mijn neukspleet en zei; “godverdomme, wat ben jij een lekker wijf”. Even later deden we onze kleren weer aan en ging Erik weg. Terug naar zijn vrouw. Ik pakte een glas wijn en genoot nog even na. Dit was voor herhaling vatbaar.

Dit was mijn seksverhaal. Wil jij ook zo’n geile date scoren? Schrijf je dan gratis in op SelfieSeks.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>