Seksverhaal – De anale ontmaagding van mijn man

anale ontmaagdingDe anale ontmaagding van mijn man!
Mijn man en ik hebben ons hele huwelijk al een ontzettend fijn en goed seksleven. Hoe hard we ook werken en hoe moe we ook zijn, we proberen toch enkele keren per week even lekker tijd te maken voor seks. Tenslotte moet je als vrouw je man tevreden houden in bed en andersom geldt dat ook. Dat voorkomt dat je partner vreemdgaat met alle nare gevolgen van dien. We staan beiden open voor alles wat met seks te maken hebben en kunnen ook samen genieten van een geile pornofilm. Toch wilde ik mijn ervaring van afgelopen weekend even met jullie delen door een seksverhaal te schrijven.

We zaten samen even te kijken naar seksspeeltjes in de bdsm webshop Kinky-toys.nl. We hadden van een goede vriendin te horen gekregen dat die daar regelmatig op een discrete manier seksspeeltjes bestelde en besloten om eens te kijken of er iets voor ons tussen zou zitten. Na enkele pagina’s bezocht te hebben waarbij we producten zagen waarvan we het bestaan niet eens wisten, kwamen we uit op de pagina met buttplugs. Ik wilde de pagina alweer wegklikken toen mijn man opeens zei; “dat zou ik weleens willen proberen”. Ik keek hem even aan om te kijken of hij het meende, maar ik zag gelijk dat hij geen grapje maakte. Vreemd vond ik het niet, want tijdens de seks stimuleer ik zijn prostaat ook weleens door mijn vinger een stukje in zijn kont te stoppen. Hij vindt dat heerlijk namelijk. Lees verder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>