Lesbisch seksverhaal – Studentes die elkaar beffen en vingeren

beffen en vingerenIk ben Melissa een 19-jarige studente uit Groningen en dit verhaal gaat over de keer dat ik seks had met mijn huisgenote. Ze woonde nog maar sinds kort bij ons in het studentenhuis en was in het begin best wel verlegen. Op een avond liep ik haar kamer in om haar wat vragen te stellen over onze studie-opdracht en ik trof haar naakt aan terwijl ze met een vibrator aan het spelen was. Ik wist even niet waar ik moest kijken en zij was zo geschrokken dat ze gelijk de dekens helemaal over zichzelf heen trok. Stotterend zei ik nog; “Bijna iedere vrouw heeft een vibrator hoor”. En gelijk daarna zei ik; “Je hoeft je er niet voor te schamen”. Ik had die zin nog niet uitgesproken of haar rode van schaamte vervulde hoofd kwam langzaam boven de dekens uit. Opeens voelde ik dat ik het best geil vond dat ik haar met haar vibrator bezig had gezien en ik trok de stoute schoenen aan en ging op de rand van haar bed zitten. Wat voor vibrator heb je eigenlijk, vroeg ik met trillende stem. Even dacht ik dat ze zou merken dat ik opgewonden begon te worden..

Ze liet haar vibrator zien en ik was onder de indruk. Ze had gewoon een Massage Wand Vibrator en die kende ik wel uit de pornofilms die ik keek en ik had er enkele maanden geleden nog één vastgehouden op de Kamasutra Beurs in Utrecht. Linda, zo heette de mijn huisgenote, zag dat ik onder de indruk was en het leek wel alsof haar schaamte in één klap verdwenen was. “Ik heb hem besteld bij SeksspeeltjesBestellen.nl“, zei ze. Ook vertelde ze gelijk dat deze vibrator haar sneller liet klaarkomen dan een man ooit gedaan had. Opeens voelde ik de hand van Linda op mijn bovenbeen en ik zag vanuit mijn ooghoek dat ze zachtjes op haar lip beet. Ik besefte me dat ze blijkbaar nog steeds geil was, want ik had haar betrapt voordat ze klaar was gekomen. Die gedachte maakte mij nu ook nog geiler dan ik eigenlijk al was en ik stak mijn arm onder de dekens terwijl ik haar aan bleef kijken. Onze hoofden gingen steeds een stukje verder naar elkaar toe en met mijn hand streelde ik nu de binnenkant van haar bovenbeen. Op het moment dat onze lippen elkaar raakte, ging er een sidderende trilling door mijn lijf. Mijn hand was nu vlak bij haar kutje en ik besloot om het heft in handen te nemen. Mijn vlakke hand gleed over haar kale poesje en ik kroop bij haar in bed. Ze zoende lekkerder dan elke man die ik ooit gezoend had en ik speelde zachtjes met haar klitje. Mijn vingers gleden over haar klit en door haar schaamlippen en ze kreunde zachtjes.

“Doe je kleren maar uit”, zei ze en ik trok mijn topje en spijkerbroek uit en dook snel weer naast haar in bed. Haar hand gleed nu over mijn string en ik voelde dat ik al aardig nat begin te worden. Ze stopte haar hand in mijn string en speelde net zo lekker met mijn kutje als ik met de hare deed. Opeens stopte ze en dwong me zachtjes op mijn rug. Ze begon mijn nek te kussen en wreef met haar vingertoppen over mijn klit. Haar lippen daalden steeds een stukje verder af en ze beet zachtjes in mijn tepel. Ik kreunde van genot. Haar vingers gingen ondertussen naar mijn kutgaatje en langzaam stak ze twee vinger in mijn natte kut terwijl ze op mijn tepel zoog. “Ik ben zo geil”, zei ik.

Lesbische seks

Beffen en vingeren
Nu vingerde ze me echt lekker en af en toe stopte ze het stoten van haar vinger om weer met mijn klit te spelen. Haar hoofd daalde weer verder af naar beneden en ze kuste mijn buik. Opeens voelde ik haar warme tong over mijn klit gaan en ze likte mijn kut heerlijk. Ik lag te kronkelen in het bed. Opeens draaide ze zich om en kwam op haar knieën over me heen zitten met haar kutje vlak boven mijn gezicht. We deden een standje 69 nu en ik begon haar natte kutje nu ook lekker te beffen en vingeren. Af en toe duwde ik mijn vingers in haar kutje en ging hard op en neer. Toen hoorde ik opeens iets heel hard trillen en ik dacht heel even dat het een telefoon was, maar Lind had haar vibrator gepakt en zette de trillende kop van de vibrator op mijn klit. Oh, wat maakte ze me geil en dan te bedenken dat ze eerst zo verlegen gereageerd had. Wat een sekspoes was het toch ook. Ik kreunde harder en harder, want er was toch niemand in het studentenhuis, dus niemand kon ons horen. Mijn tong gleed nu ook steeds harder en sneller over haar klit en ook zei begon luider te kreunen. Zo gingen we een minuut of vijf door en toen kwam ik schokkend klaar.

Klaarkomen
Linda ging nu van me af en ging op het bed met haar rug tegen de muur zitten met haar benen gespreid. Ik dook met mijn hoofd tussen haar benen en begon haar weer lekker te beffen, Mijn tong draaide cirkeltjes om haar klit en mijn vingers gleden hard in en uit haar vagina. Het gehijg werd steeds harder en ging steeds sneller. Na haar een paar minuten lekker gelikt te hebben, kwam ook Linda lekker klaar. We gingen nog even naast elkaar liggen en keken elkaar in de ogen. Opeens moesten we beide giechelen als een stel kleine meisjes. “Wat mij betreft is dit voor herhaling vatbaar”, zei ik tegen haar. Ze knikte en samen vielen we in slaap.. De volgende ochtend hebben we het nog eens dunnetjes overgedaan.

Dit was mijn seksverhaal over het beffen en vingeren van mijn huisgenote en ik hoop dat jullie ervan genoten hebben!
Geile kusjes van Melissa uit Groningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>