Incest seksverhalen – Ik heb seks met mijn moeder

incest seksverhalenToen ik op de website las dat er een rubriek “incest seksverhalen” was, besloot ik dat ik ook mijn seksverhaal wilde insturen. Ik weet nog precies hoe het ging die eerste dag dat ik seks had met mijn eigen moeder. In het begin had ik ook het idee dat het walgelijk was, maar wie bepaalt er eigenlijk wat er wel en niet walgelijk is. Ik hou van mijn moeder en af en toe heb ik seks met haar. Dat is iets tussen ons tweeën en daar heeft verder niemand iets mee te maken. Toch wil ik hier anoniem vertellen over de eerste keer dat ik seks met mijn moeder had. Dat was op zaterdag 14 april 2012. Ik zat alleen thuis en was aan het gamen op mijn spelcomputer. Mijn moeder was naar het cafe op de hoek gegaan. Dat deed ze elke zaterdagavond en soms nam ze dan een man mee naar huis met wie ze seks had. Deze avond was ze heel erg dronken toen ze thuis kwam. Zo dronken had ik haar eigenlijk nog nooit gezien. Ze zag er ook best wel lekker uit voor een vrouw van haar leeftijd, dacht ik nog. Ik zat op een stoel en mijn moeder ging op de bank zitten. Ik besloot om even naast haar te gaan zitten en haar een knuffel te geven. Mijn moeder was er altijd voor me en we hebben altijd al een erg hechte band gehad. Terwijl ik haar knuffelde, gooide mijn moeder haar benen over mijn schoot en kuste me een aantal keer vol op mijn mond..

Ik had het eerst even niet in de gaten, maar mijn penis begon opeens stijf te worden. Mijn eikel duwde nu tegen mijn moeder haar bovenbeen aan. Ik had er gelijk spijt van dat ik een trainingsbroek aan had gedaan vandaag. Wat moest mijn moeder wel niet van me denken als ze zou beseffen dat ik een stijve lul kreeg door een paar kussen van mijn moeder. De schaamte die ik voelde bezorgde me bijna een paniekaanval. Opeens hoorde ik mijn moeder zeggen; “nooit geweten dat jij zo’n grote lul had” en terwijl ze het zei keek ze me aan op de meest geile manier een vrouw kan kijken. Ondanks de schaamte die ik voelde kon ik mijn opkomende geilheid niet onderdrukken en ik antwoordde met de woorden; “ik word altijd opgewonden van mooie vrouwen”. Na die woorden uitgesproken te hebben voelde ik nog meer schaamte. Zoiets hoor je niet tegen je moeder te zeggen. Wat er toen gebeurde is iets wat de meeste mensen wel niet zullen begrijpen.

Mijn moeder liet zich op de grond zakken en begon, terwijl ze op haar knieën zat, met haar handen over mijn stijve lul te wrijven. Ik wilde nog zeggen dat ze moest stoppen, maar het voelde gelijk zo lekker. Toen mijn moeder beide kanten van mijn trainingsbroek pakte en mijn broek langzaam naar beneden trok, floepte mijn pik omhoog als een pasgeboren paling met zuurstofgebrek. Mijn broek hing op mijn enkels en mijn moeder trok me langzaam af terwijl ze naar me keek. “Je bent zo’n mooie jongen”, zei ze steeds maar weer. “Kunnen we dit wel doen, mama?”, vroeg ik haar. Ze zei, dat als twee mensen van elkaar houden alles mogelijk is en niemand die twee mensen iets kan verbieden. Ach, eigenlijk had ik niet veel overtuiging nodig om mijn moeder haar gang te laten gaan. Ik was inmiddels behoorlijk geil geworden.

Mijn moeder begon nu op een heel erg erotische manier aan mijn lul te likken. Van boven naar beneden en van beneden naar boven. Haar tong maakte mijn lul lekker nat en ik hield het niet meer. Ik vond de aanblik van mijn moeder die aan mijn lul zoog zo lekker dat ik besloot dat ik met haar wilde neuken. Maar eerst liet ik haar nog even lekker pijpen. Ze likte mijn ballen en dan via de schacht van mijn penis weer omhoog. Dan nam ze mijn harde paal in haar mond en pijpte ze me op een manier zoals ik nog nooit gepijpt was. Mijn moeder had ervaring, dacht ik nog. Opeens ging ze staan en trok het jurkje dat ze aan had uit. Mijn moeder stond nu in sexy rode lingerie voor me en dat maakte me alleen maar geiler. Ik ging ook staan en zonder wat te zeggen liepen we naar de slaapkamer. Mijn moeder ging op haar rug op het bed liggen en ik leunde een beetje over haar heen. Ze maakte haar BH los en opeens zag ik de prachtige tieten van mijn moeder. Ik pakte haar linkertiet in mijn hand en likte haar rechtertepel met mijn tong. Zij greep gelijk weer naar mijn lul en we belanden eigenlijk automatisch in een standje 69 positie. Mijn mond en tond daalden af naar haar kutje en ik werd echt met de minuut geiler nu het echt tot me door begon te dringen dat ik het met mijn bloedeigen moeder deed.

Zij bleef me nog even lekker pijpen en ik likte haar kut zoals ik nog nooit een kut gelikt had. Wat proefde het kutvocht van mijn moeder goed en wat kon ze lekker pijpen. Toch moest ik na een tijdje mijn moeder vragen om te stoppen. Ik wilde haar namelijk neuken en ik kwam al bijna klaar door haar geile pijpbeurt. Ik draaide me om zodat onze hoofden bij elkaar kwamen te liggen en ik kuste haar op haar lippen. Het kutvocht van mijn lippen en de smaak van mijn lul op haar lippen vermengden zich en de geur van seks hing in de slaapkamer. Langzaam duwde ik mijn stijve lul in haar natte kutje terwijl we heftig aan het tongzoenen waren. Ik bewoog langzaam op en neer en genoot van elke stoot. Ik neukte mijn moeder. Ik had seks met mijn moeder. Terwijl mijn lul in en uit haar kutje bewoog kneep ik in haar tieten en zag dat ze er van genoot. Even later kwam ik schokkend klaar. Ik kwam klaar in de heerlijke kut van mijn moeder.

We gingen nog even naast elkaar liggen en al snel viel mijn moeder in slaap. Kort daarna vertrok ik naar mijn slaapkamer. De volgende dag spraken we er eigenlijk niet over, maar in de periodes daarna hadden we wel regelmatig seks met elkaar. Om eerlijk te zijn weet ik niet of ik ooit een vriendin zal vinden waarmee ik zulke goede seks heb als met mijn moeder. Ik mag mijn moeder zelfs anaal nemen, maar daarover schrijf ik de volgende keer wel. Ik hoop dat genoten hebt van mijn bijdrage aan de incest seksverhalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>