Incest seksverhaal – Ik wilde altijd al mijn zus neuken

Dit is een ingezonden seksverhaal! Dit verhaal komt van iemand die altijd al zijn zus neuken wilde. Lees hier in dit incest seksverhaal wat er gebeurde. We kunnen alvast verklappen dat hij zijn zus neuken mocht, maar er gebeurde nog veel meer. Lees dit geile incest seksverhaal gratis op Mediamofo Seksverhalen!

incest seksverhaalIk ben ondertussen 22 jaar en heb toch al enkele jaren de fantasie om mijn zus te willen neuken. Ik praat ook graag met anderen over het feit hoe geil ze wel niet is. Ze is 16 jaar ouder dan mij en heeft een mooie D-cup. En ik kan mij als kind nog herinneren hoe harig haar poesje was. Vroeger gingen we vaak zwemmen en kleden we om in hetzelfde hokje en zag ik haar natte kut. Nu stelde ze nog eens voor om te gaan zwemmen en had daar geen probleem mee. Ik wou haar gerust nog eens zien in badpak zodat ik wat meer kon fantaseren over haar. Het was redelijk druk in het zwembad en we amuseerden ons te pletter. We hadden ook wat gepraat over liefde en seks omdat ik nog steeds single ben. Toen al begon mijn penis al een beetje hard te worden.

Omdat het verplicht was om strakke zwembroeken te dragen had ze dit al gezien. Na een tijd werd het te druk in het zwembad en besloten om eruit te gaan. Nu was het wel zodanig druk dat er ook niets anders op zat om samen in eenzelfde hokje om te kleden. Mijn droom kwam uit. Ik werd wel enorm zenuwachtig maar ook een beetje stijf. En tijdens het omkleden verborg ze helemaal niets voor mij en bleven we gewoon praten. Ook al stond ik niet veel later daar met een halfstijve penis. Zij trok haar badpak uit en ik zag haar mooie borsten en haar kutje dat mooi geschoren was. Ze had nog een landingsbaantje over gehouden en ik net toevallig ook. Ze zag dit en merkte het zelfs op. Een beetje verlegen zei ik dat ik zoiets wel enorm sexy vind. Ze was van dezelfde mening en liet ook weten dat ze het jammer vindt dat er zo snel terug stoppels opkomen. Ik zei dat ik hetzelfde hierover dacht maar nu nog geen problemen heb omdat het net geschoren is. “Ik zie het en het lijkt proper” was haar reactie.

zus neuken

Niet veel later zaten we in de auto onderweg naar huis. Maar opeens week ze af en ging ze door een weg midden in de velden. En vroeg ze waarom mijn penis halfstijf was. Ik werd knalrood en zei dat ik haar wel mooi vond. Ze vroeg of ik al veel ervaring had met vrouwen. Ik zei haar heel eerlijk dat ik af en toe naar de hoeren ben gegaan. En dat ik ze dan vroeg om mijn zus te spelen. “Ow en vind je dat dan geil?” “Ja alleen jammer dat ze niet alles willen doen” We stopten aan een klein bosje en ze vroeg of ik weet hoe groot mijn penis is. Ik zei dat hij ongeveer 16 cm is. “Ok laten we dit uittesten” en ze greep naar mijn broek en begon mij te zoenen. “Kom laten we naar de achterbank gaan” We kropen naar achter en gingen verder met het kussen. Ondertussen ging kledingstuk na kledingstuk uit. Dan was het grote moment en mocht ik haar slipje uitdoen. Over haar mooie voetjes verwijderde ik het en begon direct deze voetjes af te likken. “Ow mijn broertje houdt van mijn voetjes”.

Ik ging langzaam naar haar kutje en begon deze te likken. Ze werd helemaal nat toen ik haar clitje likte. En op een gegeven moment begon ik haar anus te likken. “Oh broertje maak mijn kontje maar proper want straks mag je piemel erin” Na 5 minuten haar kut en kont te likken zei ze dat het haar beurt was. Ze pakte mijn penis en stopte deze helemaal in haar mond. Mijn eikel was een lolly voor haar die ze graag likte terwijl ze me aankeek. Na een tijd ging ze naar men ballen en likte deze megahard terwijl ze me rukte. “Wil je soms dat ik ook je kont likt?” “Wel ja daar heb ik altijd van gedroomd” Een hemels genot was het. Ze likte me zo hard en ze ging met haar tongetje in mijn aars. Dan was het tijd om te neuken. Ze klom op mijn paal en ging hard op en neer. “Oh broertje lik mijn tepels” Ze waren groot en hard haar tepels.

Ik likte me te pletter en tongde af en toe nog met haar. Haar kutje maakte natte sapgeluiden en ik zei dat het niet lang meer ging duren. “Ok laten we naar buiten gaan en ik ga me op de motorkap leggen” “Nu steek je maar in mijn kont” Ik likte eerst haar kont meganat en stak dan mijn penis erin. “Oh ja broertje doe dit maar hard” Ik pompte 5 minuten in haar en erg hard. Toen zei ik dat ik moest komen. “Oh spuit in mijn mondje” En toen gebeurde het. Ik spoot haar helemaal vol en ze begon me terug te pijpen. “Oh ja zus zo hard heb ik nog nooit geneukt, je bent een echte slet”. “Dat weet ik broertje en we gaan vanaf nu dit elke week doen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>