Incest – Ik ben misbruikt door mijn moeder en genoot daarvan

misbruiktEen paar jaar geleden was ik nog een hele verlegen jongen. Ik ging nooit uit en zat altijd thuis te studeren of boeken te lezen. Je zou kunnen zeggen dat ik een beetje een nerd was. Op een zaterdagavond zat mijn moeder in de woonkamer wijn te drinken en toen ik om 20:30 met mijn laptop beneden kwam, was ze al aardig dronken. Ik zette mijn laptop op de keukentafel neer en ging zitten. Op dat moment vroeg mijn moeder opeens of ik nog maagd was. Blozend gaf ik antwoord en zei dat ik inderdaad nog maagd was. Er viel een stilte in de kamer en ik ging aan een schoolproject werken. Ik was nu 17 jaar oud en wilde volgend jaar in het buitenland studeren. Engeland leek me wel iets. Ik droomde even weg en toen voelde ik plotseling een hand op mijn schouder. Het was de hand van mijn moeder die achter me was komen staan. “Soms ben ik opeens heel erg geil”, zei ze en ik wist me geen houding te geven. “Doe even normaal mama, dat hoef ik niet te horen”, stamelde ik.

“Sinds je vader dood is heb ik geen man meer gehad, Lucas”, zei ze tegen me en dat was waar. Sind het overlijden van mijn vader 5 jaar geleden, had mijn moeder nooit afgesproken met een man. Ik voelde dat haar hand een stukje naar beneden gleed. “Ga eens staan, lucas”, zei ze en waarom weet ik niet, maar ik ging staan. Het ging opeens allemaal heel snel en mijn moeder ging op haar knieën voor me zitten en maakte mijn broek los. “Dit kan niet mama”, zei ik en toch voelde ik diep van binnen dat ik het best wel geil vond. Ze haalde mijn inmiddels stijf geworden lul uit mijn broek en begon me zachtjes te pijpen. Ik liet me pijpen door mijn eigen moeder. De gevoelens van schaamte en geilheid vlogen door elkaar heen in mijn hoofd. Het maakte me geil en in de war en toch genoot ik van de warme lippen die op en neer gingen over mijn lul.

Met haar handen speelde ze met mijn ballen en af en toe likte ze me vanaf mijn ballen tot mijn eikel en ik werd er alleen maar geiler van. “wil je vanavond ontmaagd worden?”, vroeg ze toen en ze liep naar de bank. Ze ging op haar rug op de bank liggen en spreidde haar benen. Onder haar rokje droeg ze geen string en ik kon haar glimmende kut heel goed zien. Ik dacht een seconde na en besloot toen om alles maar over me heen te laten komen. De geilheid won het van de schaamte. Ik werd misbruikt door mijn moeder. Voor haar was ik vanavond niet haar zoon, maar een seksspeeltje. Een speeltje die haar behoeftes moest bevredigen. Mijn moeder begon zichzelf op de bank te vingeren en zei herhaaldelijk dat ze zo ontzettend geil was. Ik liep naar haar toe, bukte tussen haar benen en begon haar klit te likken. Ik had nog nooit een vrouw gebeft, maar wel geneog porno gekeken om te weten hoe het moest. Aan het geile gekreun van mijn moeder te horen deed ik het goed. Mijn tong vloog tussen haar schaamlippen door en over haar klit. Steeds een stukje sneller.

incest moeder

Terwijl ik haar aan het likken was, zocht ik met mijn vingers naar haar kutgaatje. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik een kut aanraakte en het duurde even voor ik mijn vingers langzaam in de kut van mijn moeder kon duwen. Ik begon haar te vingeren terwijl ik haar klit likte en na zo’n vijf minuten begon mijn moeder opeens zwaar te hijgen. “Ik ga zo klaarkomen”, kreunde ze en ik voerde het tempo nog een beetje op. Mama kwam schokkend en stotend klaar. Ik ging naast haar op de bank zitten en gelijk greep ze met haar rechterhand mijn harde pik. Ze begon er zachtjes aan te trekken en zakte toen weer met haar mond naar beneden. Mijn moeder kon goed pijpen bedacht ik me op dat moment. Al had ik natuurlijk nog geen ander materiaal om haar pijpbeurt mee te vergelijken. Nu ze me aan het aftrekken en pijpen was, voelde ik opeens weer een beetje die schaamte omhoog komen. Opeens besefte ik dat het gevoel van schaamte helemaal zo slecht niet was, want anders was ik allang klaargekomen. Ik werd misbruikt door mijn moeder en genoot daarvan.

Mijn moeder wilde dat ik op de bank ging liggen en dat deed ik. Ze kon me nu alles vragen en ik zou alles voor haar doen. Ik was zo ontzettend geil. Terwijl ik zo op mijn rug lag, kwam mijn moeder boven mij zitten met aan beide kanten van mijn lijf een knie van haar. Ze liet zich over mijn lul heen zakken en bewoog langzaam op en neer. Ik was aan het neuken. De eerste keer dat ik neukte in mijn leven en dan ook nog met mijn bloedeigen moeder. Mama bewoog steeds sneller en het voelde heerlijk. Mijn harde paal bewoog op en neer in die heerlijke natte kut. Neuken was echt veel geiler dan mezelf aftrekken in mijn slaapkamer. Ik voelde dat ik klaar ging komen en dat zei ik dan ook. Mama stopte met neuken en ging van me af. Ze deed mijn lul weer in haar mond en trok me tegelijk af. Steeds sneller en ik voelde dat ik ging komen. Ik spoot mijn warme zaad in de keel van mijn moeder. Ze slikte alles door en likte mijn lul helemaal schoon. Uitgeput, maar voldaan lieten we onszelf op de bank zakken. Ik was misbruikt door mijn moeder en vond het lekker.

Sindsdien heb ik regelmatig seks met mijn moeder. Als jullie een reactie onder dit seksverhaal achter laten, dan schrijf ik er misschien nog wel eentje.

2 Responses to Incest – Ik ben misbruikt door mijn moeder en genoot daarvan

 1. Theo says:

  Lekker geil verhaal ,ik wil je moeder wel eens ontmoeten ,doen we een trio

 2. boedhoe says:

  hoe is het verder gegaan
  heb je je modr zwanger gemaakt
  ik hoor het
  groet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>