Ik heb de moeder geneukt van mijn beste vriend

moeder geneuktIk en Robbie zijn al vanaf de lagere school beste vrienden. We waren in principe altijd bij elkaar en hebben altijd lief en leed gedeeld zoals beste vrienden dat doen, maar één ding kan ik niet met hem delen en dat is het feit dat ik zijn moeder geneukt heb. Zijn moeder zal het hem ook nooit vertellen, want zijn hart zou breken. Toch is het afgelopen zomer gebeurt en ik wil mijn verhaal kwijt. Dus dan maar in de vorm van een seksverhaal hier op Mediamofo.com.

Het was een warme zomerdag in Augustus en Robbie en ik zaten in de achtertuin bij zijn moeder. Zijn ouders waren al jong gescheiden en zijn moeder had daarna nooit meer een andere man gevonden die ze de moeite waard vond om een relatie mee te beginnen. Ze ging weleens op stap en bleef dan een nacht weg en dan maakte ik grappen tegen Robbie dat zijn moeder vast geneukt werd op zulke avonden. Robbie had een pesthekel aan die grappen. Deze mooie zomerdag waren we aan het barbecuen in zijn achtertuin. Hij, ik en zijn moeder. Ik en Robbie dronken een biertje en zijn moeder zat aan één of andere goedkope wijn van de Albert Heijn. Het was er gezellig en het viel me op dat Anita af en toe met een zwoele blik naar me keek. Ik zou het me wel verbeelden, dacht ik nog. Toen we klaar waren met barbecuen hiel ik Anita met opruimen en Robbie pakte voor ons allemaal wat te drinken. Toen Robbie het drinken had ingeschonken liep hij naar de tuin met de glazen en Anita en ik bleven in de keuken achter. Ze vroeg me of ik nou eindelijk al eens een vriendin had en ik moest dat ontkennen. “Zo’n jonge knappe knul als jij moet toch af en toe zijn pik ergens in kunnen steken”, zei de moeder van Robbie opeens. Ik wist niet wat ik terug moest zeggen en begon zelfs een beetje te blozen. Ze keek me aan en toen ze me voorbij liep, streelde ze met haar hand langs mijn pik. Ik wist niet of dat nou per ongeluk was gegaan of dat ze me echt zat uit te dagen.

We zaten nog even buiten en omdat ik al een paar biertjes op had, besloot ik om te blijven slapen. Dat deed ik wel vaker en dan lag ik gewoon op de bank in de woonkamer. Zo ook deze nacht. Robbie en Anita waren naar boven gegaan en sliepen in hun eigen bed. Ik had de TV aangezet en lag op de bank nog een beetje na te denken over de blikken, de opmerkingen en de aanraking van Anita. Ik werd er een beetje geil van en speelde onder de dekens wat met mijn lul. Opeens ging de deur van de woonkamer open en daar stond Robbie zijn moeder. Ze had een vrij korte nachtjapon aan. “Ik kom nog even een sigaret roken”, zei ze en ging op het einde van de bank zitten. “Was je ergens mee bezig”, vroeg ze toen en keek naar de bult in de dekens. Door het spelen met mijn lul was deze behoorlijk stijf geworden en blijkbaar kon ze dat zien. Ik werd rood in mijn gezicht en wist van schaamte even niks uit te brengen. Ze zei er gelijk achteraan dat het normaal was voor jonge kerels en dat ik me niet hoefde te schamen. En toen gebeurde het.

moeder neuken

Ze reikte met haar hand onder de dekens en ik voelde hoe haar vingers om mijn harde paal heen vouwden. Langzaam bewoog haar hand op en neer en ze bleef me aankijken. De moeder van mijn beste vriend trok me af onder de dekens. Ik voelde schaamte, maar toch genoot ik van haar aanrakingen. Ze haalde de dekens weg en speelde met mijn ballen en trok me steeds een beetje harder af. Er kwam al wat voorvocht uit mijn lul en mijn eikel glom in het licht van de TV. Anita ging met haar gezicht richting mijn lul en een paar seconden later voelde ik haar warme lippen over mijn eikel glijden. Ze begon me nu te pijpen en haar tong likte langs de schacht van mijn lul. Zachtjes kreunde ik. Ik wilde geen geluid maken, want als Robbie nu binnen zou komen dan zou hij me ter plekke vermoorden, dacht ik nog. Oh, wat kon Anita lekker pijpen. Even later ging ze staan en trok haar string uit. Ze vroeg of ik languit op de bank wilde gaan liggen en ze kwam omgekeerd op me liggen. In een standje 69 positie zodat ik haar kut kon likken. Mijn tong gleed over haar klit en haar kut was al lekker nat. Ik stak langzaam twee vingers in haar kut terwijl ik haar bleef beffen. Haar kutje sopte nu al lekker en zo gingen we een tijdje door. Toen klom ze van me af en zei dat ik op de bank moet gaan zitten. Uiteraard deed ik dat. Ze ging met haar rug naar me toe voor me staan en ik keek naar haar heerlijke billen.

Ze zakte ze naar beneden en hield met één hand mijn harde pik vast die ze langzaam in haar kut liet glijden. Die gleed soepel naar binnen en ze begon op en neer te bewegen. Eerst langzaam, maar steeds een beetje sneller. Ik neukte de moeder van mijn beste vriend en kon het zelf bijna niet geloven. Ze bewoon nu sneller en sneller op en neer en ik moest even aan andere dingen denken, want anders kwam ik nu al klaar. Nadat we zo een paar minuten geneukt hadden, ging ze op haar knieën op de bank zitten. “Ik wil dat je me van achteren neukt”, zei Anita en ik ging achter haar staan. Ik drukte mijn eikel tegen haar kut en begon haar te neuken. Terwijl ik mijn lul ritmisch op en neer bewoon in haar lekkere natte kut begon ze met haar eigen klit te spelen en zachtjes te kreunen. Dat kreunen ging steeds sneller en hijgend zei ze dat ze zo klaar ging komen. Ik begon haar nu harder en harder te neuken. De kamer vulde zicht met de geur van seks en ik had ook het gevoel dat ik ieder moment kon klaarkomen. Zachtjes kreunend en hijgend kreeg Anita nu een orgasme en ze bewoog zich iets naar voren zodat mijn lul uit haar kut gleed. Ze draaide zich om en nam mijn lul in haar mond. Ze likte haar eigen kutvocht van mijn stijve pik en begon me te pijpen. De ene hand zat om mijn lul en met de andere speelde ze met mijn ballen terwijl haar mond steeds sneller op en neer bewoog. Ik werd er zo geil van dat het niet lang duurde voor ik ging komen. Ik waarschuwde Anita, maar ze bleef me pijpen en ik kwam klaar in haar mond. Ik was nog nooit in een vrouw haar mond klaargekomen en nu spoot ik mijn warme zaad in de mond van de moeder van mijn beste vriend. Ze likte mijn lul helemaam schoon en zoog de laatste druppels sperma uit mijn pik.

Voldaan gingen we naast elkaar op de bank zitten en rookten samen nog een sigaret. We hebben het er nooit meer over gehad en Robbie mag dit nooit weten want ik had zijn moeder geneukt. Al hoop ik dat jullie wel genoten hebben van mijn geile ervaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>