Ik ben een smerige hoer en laat me misbruiken

seksverhaalLaat ik mezelf Anita noemen in dit verhaal. Mijn echte naam hou ik namelijk liever verborgen. Ik ben een smerige hoer en laat me tegen betaling misbruiken door vieze kerels. Ik haat mijn leven. Ik haat het feit dat ik seks moet hebben om mijn hypotheek te kunnen betalen. In dit seksverhaal zal ik een ervaring met een klant proberen te beschrijven. Ik had namelijk twee weken geleden een hele vreemde klant die me teveel betaalde toen ik in zijn hotelkamer kwam en daarna gelijk dacht dat ik zijn bezit was ofzo. Hij heeft me echt keihard misbruikt en heeft me, nadat zijn behoeftes vervuld waren, achtergelaten op de vloer van de hotelkamer met mijn mond en gezicht vol warm sperma.

Ik werd die middag gebeld door een man die me had gevonden via BookaHooker.nl en die zei dat hij in het Bastion Hotel in Leeuwarden verbleef. Hij was in Friesland voor zaken en wilde graag een avondje plezier maken. Aan de telefoon klonk hij erg vriendelijk en we spraken af dat ik om 20:00 bij zijn hotelkamer zou komen. Die avond deed ik wat seksspeeltjes, glijmiddel en condoom in mijn tas. Ik stond op de afgesproken tijd bij de deur van de hotelkamer en een grote stevige gespierde vent deed open. Ik was de drempel nog niet over of hij propte 2500 Euro in mijn handen. Ik keek even naar het geld en toen weer naar hem. “Voor dat bedrag mag ik alles met je doen wat ik wil”, zei hij en keek me indringend aan.

Ik stemde toe. Na het overlijden van mijn man moest ik wel. Anders zouden we het huis kwijtraken. Het huis waar onze kinderen opgegroeid waren. Ik stemde dus toe en hij wilde dat ik mijn kleren uit trok. Ik deed dat. Ik stond nu helemaal naakt voor hem in zijn hotelkamer en hij begon om me heen te lopen. Opeens pakte hij me bij mijn haren en duwde me voorover op het bed. Hij greep naar mijn tiet en kneep heel hard in mijn tepel. Ik schreeuwde.. Hij zei dat hij eerst iets aan mijn geschreeuw zou doen en haalde een klein koffertje onder het bed vandaan. In het koffertje zaten allemaal BDSM en Bondage spullen. Hij pakte een ballgag en deed die in mijn mond. Ik kon niks meer zeggen. Hij zag het glijmiddel die uit mijn tas was gevallen en pakte het flesje. Hij spoot een flinke straal glijmiddel op mijn kontgaatje en begon mijn anus te vingeren. Ik schreeuwde het uit, want het ging me veel te ruw en te snel. Met zijn andere hand begon hij nu tussen mijn schaamlippen door te aaien en met mijn klitje te spelen. Mijn kut werd er nat van, maar op dit moment wilde ik dat niet. Hij kwam met zijn hoofd naast het mijne en ik voelde zijn warme adem in mijn nek. “Ik ga je keihard misbruiken”, zei hij. Hij verkondigde er nog even bij dat ik een hoer was die net haar lichaam verkocht had. En zo voelde ik me ook. Ik voelde me een smerige hoer.

smerige hoer

Ik begon emotioneel te worden, maar als ik één ding had geleerd in dit vak, dan is het om emoties te verbergen. Klanten mogen je zwakheden niet zien, want dan gaan ze daarop inspelen. Inmiddels rolde er toch een traan over mijn wang. Maar dat kwam omdat hij me inmiddels met twee vingers anaal aan het vingeren was en hij met zijn andere hand mijn kut aan het oprekken was. “Ga op je rug liggen”, zei hij en ik deed wat er van me gevraagd werd. Hij maakte de ballgag los en legde die naast mij neer. Terwijl ik op mijn rug op het matras lag, ging hij over me heen staan met aan beide kanten van mijn lichaam een voet van hem. Hij hurkte naar beneden en ik zag dat zijn ballen en zijn kontgat richting mijn gezicht kwamen. “Geef me een rimjob en lik mijn reet”, zei de klant en ik stak mijn tong uit. Ik likte zijn kontgat en gaf hem die heerlijke rimjob waar hij voor betaald had. Maar ik voelde me weer die smerige hoer.

Nadat ik zijn kont een minuut of tien gelikt had ging hij opeens tussen mijn benen liggen en likte even aan mijn klit. Ik probeerde me wat te ontspannen en hij maakte me best wel geil met zijn tong. Ja, van dit soort dingen kon ik dan wel weer genieten. Zijn tong ging steeds harder over mijn klit en ik begon te hijgen. Opeens stopte hij en draaide me op mijn buik. In een snelle beweging drukte hij zijn lul snel en diep in mijn kont. “Ik ga je lekker anaal neuken”, zei hij en begon keihard te stoten. Ik schreeuwde het uit van de pijn en daar genoot hij blijkbaar van. Hij neukte me keihard in mijn reet en ik huilde nu echt hard. Hij neukte me zo’n 10 minuten in mijn kont. Soms met langzame stoten en dan weer heel hard. Ik huilde de hele tijd en kon niet stoppen met huilen. Opeens stopte hij en schreeuwde dat ik op mij knieën voor het bed moest gaan zitten en mijn mond open moest doen. Snikkend deed ik wat hij vroeg en hij duwde die lul die net in mijn kont had gezeten zo in mijn mond en keel. IK begon te kokhalzen, maar hij liet mijn hoofd niet los en duwde zijn harde paal in en uit mijn mond en keel. Hij was me aan het keelneuken. Het kwijl vermengd met zijn voorvocht druppelde van mijn kin en toen kwam hij klaar. Ik voelde hoe zijn warme zaad tegen mijn gehemelte vloog en in mijn keel schoot…

Hij fatsoeneerde zijn kleding en zei; “Jij laat jezelf wel uit toch?” en vertrok uit de hotelkamer. Ik kon die maand tenminste mijn hypotheek weer betalen, maar wat voelde ik me een smerige hoer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>