Homoverhaal – Ik pijp en neuk mannen in het park

Homoverhaal!

homoverhaalIk ben een 28-jarige jongen uit Leeuwarden en ik pijp en neuk mannen gratis op de Groene Ster. De Groene Ster vlakbij Leeuwarden is een prachtig park waar veel mannen elkaar treffen om seks te hebben. Een jaar geleden ben ik begonnen met afspraakjes maken met mannen die hun zaad graag kwijt willen. In dit homoverhaal vertel ik over de keer dat ik seks had met twee mannen tegelijk en hoe ze me achterlieten met een mond en kont vol warm zaad. Dit is mijn eerste homoverhaal en ik hoop er in de toekomst nog veel te schrijven.

Het was een warme zomerdag in Augustus 2014 en ik had een advertentie gezet in de erotiek rubriek op Speurders.nl. In mijn advertentie vroeg ik of er ook mannen waren die zin hadden om gepijpt te worden op de Groene Ster. Er kwamen meerdere reactie en daar zat ook een bericht tussen van een homostel die graag eens een trio wilden doen met een jongere jongen. Dat sprak me wel aan en we spraken af om elkaar om 14:00 te ontmoeten op het park en toen ik mijn computer had afgesloten merkte ik dat ik al ontzetten geil was geworden. Al snel was het 13:30 en ik pakte mijn fiets en vertrok richting de groene oase van de Groene Ster. Op de afgesproken plek, wachtte ik op een bankje en als snel kwamen Theo en Hans op me afgelopen. Beiden gingen aan een kant van me zitten en Theo vroeg of ik misschien een beetje onderdanig was en aan hun fantasie om een jongen te gebruiken voor hun lust mee wilde werken. Alleen bij die gedachte begon mijn lul al te groeien en ik beaamde dat ik dat wel wilde. We zaten in een vrij verlaten hoek van het park en Hans legde zijn hand op mijn been. “Zullen we de bosjes in gaan?”, vroeg hij toen. Ik stond snel op, maar merkte dat Hans en Theo nog even bleven zitten. Hans vroeg me om voor hem te komen staan en hij maakte mijn broek los. “Ik wil even naar je lul kijken”, zei hij toen en haalde mijn inmiddels al stijf geworden lul uit mijn broek.

Zijn handen gleden even op en neer over mijn stijve lul en hij streelde mijn ballen om vervolgend zijn warme mond over mijn eikel te schuiven. Ik kreunde even en Hans zei; “Jij hebt er zin in, dat kan ik merken”. Toen stonden we op en liepen de bosjes in. Bij een plek waar een omgevallen boom lag, stopten we en Theo vroeg nu of ik me volledig wilde uitkleden. Ik deed wat hij vroeg en al snel stond ik volkomen naakt voor deze twee oudere mannen. Hans ging achter mij staan en dwong me om voorover te leunen zodat ik op de op de boomstam leunde. Hij spreidde mijn billen en spuugde een klodder speeksel op mijn kontgaatje. Daarna voelde ik hoe hij met een vinger over mijn gaatje streelde. Tegelijkertijd kwam Theo voor mij staan en maakte zijn broek los waarna een grote lul met glimmende eikel vlak voor mijn gezicht bungelde. Hij drukte zijn eikel tegen mijn lippen en zachtje schoof ik mijn mond over zijn stijve lul. Met mijn tong draaide ik langzaam rondjes om zijn eikel. Op dat moment besloot Hans om een vinger in mijn reet de duwen. Dat maakte me alleen maar geiler. Zijn vinger ging steeds sneller op en neer in mijn kont en opeens stopte hij. Ik was Theo nog steeds aan het pijpen, maar ook hij haalde zijn lul uit mijn mond. Ik wist niet wat er stond te gebeuren, maar ik wist wel dat ik ontzettend geil was geworden. “Ik wil dat je mijn reet likt”, zei Theo toen en hij plaatste me op mijn knieën op een stuk mos.

homoverhaal

Hij ging met zijn rug naar me toe ook op zijn knieën zitten en Hans haalde zijn billen uit elkaar. “Lik zijn reet”, zei hij toen en ik begon met mijn natte tong zijn reet te likken. Hans zei dat ik mijn tong af en toe naar binnen moest duwen en dat deed ik dan ook. Mijn tong ging hard op en neer en Theo begon te kreunen. Dit ging zo een paar minuten door en toen kwam Hans achter me zitten terwijl ik nog steeds bezig was met die rimjob. Ik voelde dat Hans nu met mijn kontgat begon te spelen en nadat hij zijn vinger een keer of vier in mijn reet had geduwd, voelde ik zijn warme eikel tegen mijn kontgaatje drukken. Langzaam duwde hij zijn lul in mijn reet en begon me nu zachtjes te neuken. In het begin deed het een beetje pijn, want Hans had echt een grote lul. Theo draaide zich nu om en lag op zijn rug voor me. Met beide handen pakte hij mijn hoofd vast en dwong me om hem te pijpen. Terwijl ik op zijn lul zoog speelde ik met mijn handen met zijn ballen. Hij deed zijn benen omhoog en zei dat ik tijdens het pijpen zijn reet moest vingeren. Braaf deed ik wat er van me verlangd werd. Het gevoel van die grote lul in mijn reet en die harde lul in mijn mond, maakte me zo ontzettend geil dat ik eigenlijk wel wilde schreeuwen van genot. Ik werd keihard geneukt en in mijn mond proefde ik het voorvocht van Theo. Hans kreunde nu ook steeds luider en even later kwam hij schokkend klaar in mijn kont. Hij haalde zijn lul uit mijn reet en kwam nu voor me zitten terwijl Theo daar ook nog op zijn rug lag. Ik moest zijn lul, die net in mijn kont zat schoonlikken terwijl ik door moest gaan met het vingeren van het gaatje van Theo. Braaf likte ik zijn lul schoon en ik proefde mijn eigen reet en zijn warme zaad. Theo kwam ondertussen overeind en ging staan. Ik moest op mijn knieën voor hem gaan zitten en hem weer pijpen. Ik voelde hoe het warme zaad uit mijn kont druppelde terwijl ik op zijn lul zoog. Ik trok hem ondertussen af terwijl zijn eikel in mijn mond zat en ook Theo begon nu heftig te kreunen. Al snel kwam ook hij klaar en zijn warme sperma spoot in mijn mond en keel. Ik besloot alles door te slikken terwijl ik nog even zachtjes zijn lul schoon likte.. Ze deden snel hun kleren weer aan en liepen weg. “Tot de volgende keer”, zei hans nog. Mij achterlatend met een mond en kont vol sperma.. Ik voelde me een echte slet op dat moment en besloot om mezelf nog even af te trekken met deze geile ervaring in gedachten. Al snel kwam ook ik klaar en besloot toen om maar eens naar huis te gaan.

Dit was mijn eerste homoverhaal. Mocht je meer van mij willen lezen, laat dan even een reactie achter! xxx-jes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>