Homo seksverhaal – Ik laat me misbruiken door oudere mannen

homo seksverhaalHomo Seksverhaal – Ik ben Johan, een 19-jarige jongen uit Roermond. De laatste tijd laat ik me misbruiken voor geld door oudere mannen. Het leven is duur en geld vragen voor seks zorgt er voor dat is een vrij stabiel leven kan leiden. Ik heb financieel niks te klagen en kan aardig rondkomen van het geld dat oudere mannen betalen om seks met me te hebben. De mannen die met mij in contact komen hebben meestal gereageerd op de advertenties die ik in de rubriek ‘erotiek’ op Speurders.nl geplaatst heb. Zo kwam ik vorige week in contact met Hans. Hans is een 56-jarige man die ook uit Roermond komt. Ik ga hier vertellen wat Hans allemaal met mij gedaan heeft. Ik ben nog nooit eerder zo misbruikt als de avond waarin Hans mij compleet uitgewoond heeft.

Ik zou om 20:00 bij Hans thuis komen en ik was iets te vroeg. Een eindje van zijn huis vandaan besloot ik nog even een sigaret te roken en wat tijd te verdoen door met mijn telefoon te Facebooken. Toen mijn sigaret op was, liep ik rustig naar het huis van Hans. We hadden een prijs afgesproken van 200 Euro voor twee uren seks en dan mocht Hans alles met me doen. Hans had nog gevraagd of ik wel een beetje onderdanig was. Ik dacht toen nog; “als jij genoeg betaald, ben ik alles wat je wil dat ik ben”. Eenmaal bij de voordeur aangekomen van de rijtjeswoning van Hans drukte ik op de deurbel. Hans deed open…

Hij zei tegen me dat ik mee moest lopen naar de woonkamer. In de woonkamer aangekomen gaf hij me gelijk 200 Euro en zei toen dat ik me helemaal moest uitkleden. Naakt stond ik voor hem en hij zei; “laat me eens goed naar je kijken”, waarna hij heel dicht bij me kwam staan. Zijn vingers gleden even over mijn wang en toen kwam hij achter me staan. Ik voelde zijn handen over mijn rug glijden en hij pakte mijn beide billen vast. “Buk eens voorover”, zei Hans toen. Ik boog voorover en moest toen mijn billen spreiden van Hans. Ik kon aan zijn ademhaling horen dat hij al aardig geil was. Zelf kon ik eigenlijk alleen maar aan het geld denken. Het voelde na al die betaalde seks eigenlijk gewoon als werk. Inmiddels was Hans mijn kontgaatje aan het strelen.

Hans zei nu dat ik mee moest komen naar de slaapkamer. Ik liep voor hem de trap op en ging de slaapkamer in waar hij naar wees. Ik moest op mijn rug gaan liggen. “Ik ga je pijpen, rimmen en anaal vingeren”, zei Hans en hij deed me een blinddoek om. Enkele seconden later voelde ik zijn natte lippen op mijn lul en hij begon me zachtjes te kussen op mijn eikel en nam mijn pik steeds dieper in zijn mond. Dat voelde best wel goed en al snel had ik zelf ook een stijve lul. Ik merkte dat ik nu ook geil begon te worden. Hans pijpte me steeds harder en ik kreunde..

Na een tijdje lekker gepijpt te zijn, moest ik op mijn knieën gaan zitten. Hans ging achter me zitten en opeens voelde ik hoe hij een klodder speeksel tegen mijn kontgaatje spuugde. Hij begon mijn kontgaatje te strelen met een vinger en voorzichtig duwde hij zijn pink een klein stukje naar binnen. “Ik ga straks lekker in je kont klaarkomen”‘ zei Hans en hij duwde zijn pink verder naar binnen. Met zijn ander hand hield hij mijn lul vast en trok daar langzaam aan. Plotseling voelde ik zijn warme natte tong over mijn kontje glijden en begon hij me te rimmen. Ik kreunde van genot. Wat voelde dit lekker. Zijn tong draaide cirkeltjes en ging op en neer. Hij stopte even en penetreerde me nu met zijn wijsvinger. Met zijn andere hand deed hij nu het laadje van het nachtkastje open en pakte er een flesje glijmiddel uit. Ik voelde hoe het koude glijmiddel over mijn kont gleed en Hans duwde zijn vinger weer naar binnen. Hij begon me nu echt lekker hard te anaal te vingeren en ik genoot er echt van.

Hans nam nog even mijn lul in zijn mond en ik moest me beheersen om niet klaar te komen. Ik werd nu gepijpt terwijl hij me aan het vingeren was en ik was ondertussen meer dan bloedgeil. Hij ging achter me zitten en ik voelde hoe hij zijn eikel tegen mijn kont duwde. Langzaam gleed hij naar binnen en Hans begon me te neuken. Hij kreunde nu zelf ook van geilheid en zijn stoten gingen sneller en sneller. “Wat ben je ook een slet”, zei Hans en hij dwong me op mijn buik. Ik lag nu helemaal plat en voelde hoe zijn harde lul op en neer ging in mijn kont. Opeens stopte het.. Hans zei dat ik op mijn rug moest gaan liggen met mijn hoofd bij de rand van het bed. Ik deed wat Hans zei en hij kwam met zijn paal vlakbij mijn gezicht staan. “Doe je mond open”, zei Hans. Ondanks dat die lul net in mijn kont had gezeten, deed ik wat Hans zei en hij schoof zijn paal in mijn mond. Hij neukte mijn keel en ik dacht heel even dat ik zou moeten kokhalzen, maar opeens hoorde ik een luide kreun en voelde hoe het warme zaad van Hans in mijn mond en keel gleed.

Hans en ik gingen samen nog even douchen en onder de douche zoog ik de laatste druppels zaad uit zijn nu slap geworden penis. Hans had voor twee uren betaald en de seks was na 45 minuten al klaar. Ik besloot nog even te blijven en een biertje te drinken met Hans. Tijdens dat biertje is me duidelijk geworden dat Hans eigenlijk erg eenzaam is. Ik heb met hem afgesproken dat ik tegen een kleine vergoeding wekelijks een keer bij hem langs kom en dan doen we deze avond elke keer dunnetjes over.

Dit was mijn homo seksverhaal. Ik hoop dat je ervan genoten hebt, want dan zal ik er meer insturen!

Webcammen met gay mannen!

homo seksverhaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>