Het BDSM seksverhaal van Slet Saskia

BDSm seksverhaalMijn naam is Slet Saskia en ik zal hier voortaan elke week een BDSM seksverhaal schrijven over mijn avonturen met Meester Henk. Dit is mijn eerste BDSM seksverhaal verhaal en die gaat heel toepasselijk over de eerste keer dat ik aan BDSM deed en een onderdanige slet was. Ik hoop dat je mijn BDSM verhaal kunt waarderen en elke week terug komt om mijn nieuwe verhalen te lezen!

BDSM seksverhaal – De eerste keer dat in een onderdanige slaaf was Ik was een 21-jarige meid toen ik voor de eerste keer in aanraking kwam met de wereld van bondage en het gevoel dat ik onderdanig wilde zijn. Een vriend van me had me al eens verteld dat hij graag aan BDSM deed en een heel erg dominante meester kon zijn. Het gekke is dat ik daar altijd weinig van kon merken als we bij elkaar waren. Dan ging het er altijd ontspannen aan toe en ik zag nooit iets dominants aan hem. Laat ik mijn vriend gewoon Henk noemen in dit BDSM seksverhaal… Zo begon het allemaal: Lees het BDSM seksverhaal van Slet Saskia!

Slet Saskia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>