Extreem seksverhaal – Misbruikt door twee mannen

misbruiktIk wil mijn seksverhaal in de categorie “Extreem” hebben omdat ik misbruikt ben door twee mannen en er van genoten heb. Sommige mensen zouden het verkrachting noemen, maar ik voel dat anders. Ze hebben gebruik van me gemaakt. Op dat moment was het misbruik, maar elke keer als ik nu masturbeer of mezelf vinger dan denk ik terug aan dat moment. Het zit zo.. Ik ben altijd al vrij onderdanig geweest en ik heb er altijd van gehouden dat mijn sekspartners een beetje dominanter waren. Zo wist ik tenminste wat er tijdens de seks van mij verlangd werd. Een tijdje geleden heb ik Marcel ontmoet ik een cafe hier in de buurt. Marcel flirtte een hele zaterdagavond met me en aan het einde van de avond lag hij bij me in bed en hadden we een geweldige vrijpartij. Die avond ze Marcel ook dat hij een vriend had en met die vriend had afgesproken dat ze ooit met zijn tweeën een meisje zouden neuken. Een trio dus. Ik was die avond nogal dronken en heb gezegd dat ze zich op mij wel mochten uitleven…

Een paar weken gelede was het dan zover. Het was een zwoele zaterdagavond en Marcel en Erik kwamen bij mij thuis. Ik had het huis extra opgeruimd, kaarsjes aangestoken en een muziekje opgezet. Ik verwachte een avond vol romantiek waarna twee mannen mij het hof zouden maken. Dat liep een beetje anders. Marcel en Erik kwamen mijn woonkamer in en Erik had een klein koffertje bij zich. Ik wilde nog vragen wat er in dat koffertje zat, maar bedacht me omdat het mijn zaken niet waren. Ik vroeg de heren of ze iets te drinken wilden en Marcel wilde een wijntje en Erik een Bacardi Cola. Zelf nam ik ook een wijntje en ik plofte op de bank naast Erik. Marcel zat op de bank tegenover ons. Erik was blijkbaar niet het type dat ergens gras over liet groeien, want hij zei gelijk; “Kun jij je misschien even uitkleden?”. Heel even keek ik hem aan, maar ik wist ook wel dat we vanavond seks met zijn drieën zouden hebben en aangezien ik mijn mannen het liefst een beetje dominant heb, trok ik mijn kleren uit tot ik in mijn lingerie op de bank zat.

Erik zei tegen Marcel dat hij aan de andere kant van mij moest gaan zitten en blijkbaar was Marcel ook een beetje onderdanig, want hij deed gelijk wat Erik zei. “Ik wil dat je haar in haar nek kust”, zei Erik toen en Marcel ging gelijk met zijn lippen richting mijn nek. Ik wist niet goed wat er aan de hand was, maar ik speelde dit spelletje graag mee. Ik word altijd bloedgeil als iemand mijn nek kust. Marcel zijn natte lippen kusten mijn nek en ik voelde mezelf nu al nat worden. “Trek je kleren uit”. zei Erik nu tegen Marcel. Marcel stond nu snel op en trok zijn trui en spijkerbroek uit. Nu stond hij voor me in zijn boxershort. Ik kon het niet laten en vroeg hem of hij altijd deed wat Erik hem opdroeg. Hij antwoordde dat Erik zijn meester was en hij vanavond alles moest doen wat Erik van hem eiste. Het idee dat Marcel nu zelf onderdanig was en moest doen wat Erik hem vertelde te doen maakte me nat. Die ene zaterdagavond had Marcel nog gedaan alsof hij de touwtjes in handen had, maar eigenlijk was hij de seksslaaf van zijn beste vriend.

Ik liet het maar over me heen komen. Erik ging nu op de stoel tegenover ons zitten en zei tegen Marcel dat hij moest gaan staan. Ik zat nog op de bank dus het kruis van Marcel zat nu ter hoogte van mijn gezicht. Erik zei dat we hem vanaf nu moesten aanspreken met “Meester”. Gelijk daarna zei hij tegen Marcel; “trek je boxershort uit en hang je lul in haar mond”. Marcel antwoordde met; “Ja, meester”. Hij trok zijn onderbroek uit en ging voor me staan. Ik twijfelde even of ik hier wel aan mee wilde doen, maar was ondertussen best wel geil geworden van het idee dat iemand ons vertelde wat we zouden moeten doen op seksgebied. “Pijp hem”, zei Erik nu. Mijn lippen sloten zich om de warme eikel van Marcel en ik begon hem te pijpen. Erik kwam nu zelf ook weer wat dichterbij zitten. Blijkbaar wilde hij alles wel goed kunnen zien.

Mijn mond ging op en neer en Marcel kreunde op een manier waarvan ik alleen maar geiler begon te worden. Opeens voelde ik een hand op mijn linkertiet. Erik speelde met mijn borsten en likte af en toe aan mijn tepel. “Ga staan slet”, zei hij opeens. Ik deed wat hij van mij verlangde en toen ik eenmaal stond rukte hij in één keer mijn string naar beneden. Zijn vingers gleden gelijk tussen mijn schaamlippen door en blijkbaar was hij tevreden. “Je bent nat genoeg”, zei hij en hij pakte mijn nek vast. Hij dwong me eigenlijk gewoon om met mijn knietjes op de bank te gaan zitten met mijn hoofd richting de rugleuning. “Lik haar kontgaatje en kutje”, zei hij tegen Marcel. Marcel begon me vervolgens lekker te rimmen en te beffen. Ik werd er zo ontzettend geil door. Nog nooit had iemand mijn kontgaatje gelikt, maar ALLEJEZUS, wat was dit lekker. Ik genoot. Nog wel…

Erik deed inmiddels zijn kleren ook uit en bewoog met zijn stijve lul richting mijn hoofd. “Pijp me, hoer”, zei hij tegen me en ik likte zijn eikel en stopte zijn harde paal in mijn mond. Ik werd nu gebeft terwijl ik een andere man aan het pijpen was. Die gedachte maakte me nog geiler en ik kreunde terwijl ik het voorvocht van de lul van Erik likte. Erik was echter niet van plan om de touwtjes uit handen te geven. “Spuug op haar kontgat”, zei hij tegen Marcel die vervolgens een klodder speeksel op mijn kontje liet landen. Erik zei tegen hem dat hij mij anaal moest vingeren en ik wilde eigenlijk tegen hem zeggen dat daar mijn grens lag. Iets hield me tegen. Misschien wilde ik vandaag wel een keer een echte amateurhoer zijn. Ik liet Marcel dan ook zijn gang gaan. Toen zijn middelvinger langzaam in mijn kont verdween slaakte ik toch een pijnkreun. Het was pijnlijk, maar lekker en geil tegelijk. Ondertussen ging Erik op zijn rug op de bank liggen en zat ik op mijn knieën tussen zijn benen. Hij trok zijn benen omhoog waardoor zijn kont nu omhoog stond. “Lik mijn reet, vuile hoer”, zei hij. Ik wist wel wat rimmen was, maar had het nog nooit gedaan. Toch wilde ik vandaag al mijn grenzen voorbij gaan en mijn gezicht zakte naar beneden. Mijn tong gleed over zijn kontgat en ik likte omhoog langs zijn ballen en weer terug. Erik kreunde.. Marcel vingerde mijn kutje en kont tegelijk inmiddels en ik was zo geil als boter. Ik werd hier misbruikt, maar vond het toch retegeil.

Tussen het rimmen door pijpte ik Erik ook af en toe. Opeens kwam Erik overeind en zei tegen Marcel; “Neuk die hoer in haar reet tot ze huilt”. Ik schrok een beetje maar besefte me tegelijkertijd dat ik echt geil werd van dit gedwongen gedoe. Aan mijn gedachtes kwam abrupt een einde toen ik de eikel van Marcel tegen mijn aars voelde. Hij stootte een keer en zat toen in mijn reet. Ik schreeuwde het uit van de pijn. “NEUK DIE HOER”, zei Erik en Marcel begon me gewoon keihard in mijn reet te neuken. De tranen stroomden over mijn wangen. Erik ramde zijn lul in mijn mond en keel en ik dacht even dat ik doodging van de pijn en het gevoel dat ik geen lucht kreeg. Erik haalde af en toe zijn lul uit mijn mond en spuugde dan in mijn gezicht. “Vuile hoer”, zei hij dan en riep dan vervolgens naar Marcel; “Neuk die hoer harder” en “Scheur haar reet kapot”. Ik huilde inmiddels en mijn mascara liep over mijn gezicht. Opeens pakte Erik het koffertje waar ik zo nieuwsgierig naar was geweest toen hij net binnenkwam. Hij deed de koffer open en pakte er een stel handboeien uit. Ik moest mijn armen op mijn rug doen en hij maakte de handboeien bij mijn polsen vast. Daarna liepen de mannen voor me uit richting de slaapkamer. Daar aangekomen moest ik op mijn buik op bed gaan liggen. Ik voelde me al misbruikt, maar wist dat er nog heel wat ging komen.

Wil je weten wat er daarna met mij gebeurde? Plaats dan een reactie en misschien schrijf ik het wel op. xxx.

One Response to Extreem seksverhaal – Misbruikt door twee mannen

  1. Michelle says:

    Wat een heerlijk begin onderdanig wijfie :-) Mag ik alsjeblieft deel 2 lezen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>